![]() |
Hmm... otóżmam pewien kłopot, a dokładniej pytanie. Ja jestem ciekawa czy można mieć kilka pelargonii, fasol, korzeni i kryształów na jednej działce chodzi mi tylko o takie których nie ściągneliście. Ile macie NIE ŚCIĄGNIĘTYCH KRYSZTAŁÓW, FASOL I PELARGONI Z INTERNETU? ^_^
|
Ja miałam tylko jeden kryształ:( Ale nie grałam za długo...
|
Ja mam na razie gam od 2dni dwa kryształy(żółty,czarny), 1pelargonię i korzeń
|
Można mieć nieskończenie wiele Pelargonii, korzeni i fasol. Ja fasol miałem pnad 10 i po żadnej nie mogłem się wspiąć. Nie ściągam dodatków z neta bo to psuje całą zabawę a później słychać głosy że gra się znudziła. Nie wierzę że ludzie mają tak mało wyobraźni :rolleyes: .
|
Mam pytanie co do roślin w Abrakadabrze...Można sobie zasadzić w ogródku winogrona i jagody czarnego bzu. Czy np. winogrona urosną w sensie wysokości? Wiecie cos na ten temat? Ja bardzo długo hodowałam winogrona, ale nic nie urosły <_< a słyszałam, że mogą rosnąć
|
Chodzi Ci o to, że będą takie wielkie?? To niemożliwe (raczej)
|
Pierwsze słyszę.Chyba mówisz o jakimś zhackowanym obiekcie. W każdym razie mi nic takiego nie wystąpiło.
|
Hunter666 zgadzam się z tobą całkowicie że ściąganie kryształów fasol itd. psuje całą zabawę :D
Tak przy okazji dzięki za odpowiedzi. :) Aha i czy macie może jakiś sposób na krzyształy chodzi mi zwłaszcza o ten fioletowy (teleportacja). Jakie zaklęcia najlepiej żucać żeby Ci wyrósł? Bo wiem że jak sie rzuca dużo Doskonały ogród to wyrasta zielony. :lol: |
Cytat:
|
To nie zależy-przynajmniej u mnie-od rzucania jakiegoś zaklęcia.Ja używam magii na każdym kroku i kryształów i roślinek mam od groma.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:49. |