TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   telenowela ;] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=7673)

KiTiKeT 20.08.2004 12:09

Witam!
Jestem nowym userem tzn zarejestrowalam sie wczoraj, ale na forum zagladam juz od dawna. Bardzo podobaly mi sie wasze fotostory i przyszedl mi do glowy pewnien pomysl, a mianowicie zeby stworzyc fotostory-telenowele na przebieg ktorej wplyw bedzie mial kazdy z nas, ustalili bysmy pewna kolejnosc wobec tych ktorzy mieli by ochote brac w tym udzial i po kolei bysmy podejmowali decyzje za naszych bohaterow ktorych sami bysmy stworzyli, oczywiscie to wszystko jeszcze trzeba dopracowac narazie to tylko pomysl...jakies uwagi? propozycje?

.:GGA:. 20.08.2004 12:57

dobry pomysł ^_^ jesli userzy będą trzymać się ustalonych reguł i nie będa zbaczac z tematu moze to byc swietna zabawa ^_^

Nindë 20.08.2004 13:19

No batdzo fajny pomysl... :D :D ..Mozemy cos takiego zorganizowac.. :D

KiTiKeT 20.08.2004 13:36

ciesze sie ze pomysl przypadl wam do gustu :) naprawde ;] zaloze sie ze jesli wszystko pojdzie tak jak nalezy to historia bedzie taka ze boki zrywac :D bo jak kazdy dorzuci cos od siebie bedzie zabawniej, trzeba tylko pomyslec jak to bedzie sie odbywac i czy jedna osoba bedzie wrzucac screeny czy kazdy wrzuci cos od siebie, trzeba to jakos fajnie zorganizowac ;)

Caro'tka 21.08.2004 08:25

hmmmm bardzo ciekawy pomysl bierz sie do dziela licze na ciebie:) ^_^
:) :)

Adi 21.08.2004 09:35

Screeny jedna osoba, aby domy i postacie były takiesame, no i musimy się kontaktować. Może gg? Może wyjść coś smiesznego, a ja nie moge dawać screnów bo nie mam the sims (może niedługo z ts2 bedom te obrazy? POszukaj jakiś postaci krórye można będzie umieścić w ts2 potem :D

Windrider 21.08.2004 09:38

Trzeba będzie znaleźć osoby które będą miały te same dodatki, baze dodatków z neta do ściągnięcia, wymieniać się domami, postaciami itd... Jeśli starczy nam cierpliwości może się udać B)

imported_Madi 21.08.2004 09:59

Bardzi fajny pomysł! :D Może też się na coś zdam! :P

KiTiKeT 21.08.2004 11:00

jasne kazdy sie przyda :) tylko jest taki motyw, ze musze pogadac z moderatorami i z adminami forum i poprosic, aby przydzielili mi jedno forum w ktorej byly by tylko tematy i jakis sondy dotyczace tegoz to pomyslu, bo widze ze sa chetni (co mnie ogromnie cieszy) a nie chciala bym zasmiecac owego forum (ten temat tez by zostal przeniesiony do nowego forum), a pozniej by sie to wszystko ewentualnie pokasowalo, takze jak tylko uda mi sie cosik zalatwic bierzemy sie do roboty ;] jak by ktos byl chetny sie skontaktowac lub chcial w jakikolwiek sposob pomoc podaje moj nr gg: 3122527 :)

Fayy 21.08.2004 13:35

Rewelka! Bardzo dobry pomysł! Popieram! :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:26.