![]() |
Mam takie pytanko-czy kamerdyner Alfred pomaga w opiece nad dziećmi?Skoro wie,jak sie cos zepsuje to moze i spełnia te "niewdzieczna"funkcje?
|
Z tego, co wiem, to opiekuje się dziećmi, ale ja nie próbowałem, więc pewności nie mam
|
Alfred opiekuje sie dziecmi ale czasem najpierw idzie wyczyscic kibelek zamiast do dziecka i potem idzie do dziecka :wink: wiec jest duze prawdopodobienstwo ze ci zabiorą to dziecko :wink:
|
tak jak km1 wspomniał:P
|
Nawet go nie zatródniam bo nie warto. Jemu trzeba dawać 500$ Dziennie za machanie palcem :wink: . Żeby sprzątać to zatródniam pokojówkę, a do ogrodu ogrodnika :P ja wolę aby moi simowie zajmowali się dzieckiem :!:
|
ja go zawsze zatrudniam :wink: bardzo mi sie przydaje bo czesto ma co robic takie mam burdel ze ... i wogole sie przdaje czesto robie imprezki to musi wyganiac gosci potem :wink: :lol:
|
mnie w kamerdynerze wkurza tylko to ze przynosi gazete i ten przewodnik czyjakos tak...i sie zawsze myle
|
mogli by zrobic ze mozna opiekunke zatrudnic :D :twisted: :twisted:
|
a co by opiekunka dała:P mnie wystarcza wkurzający kamerdyner:P
|
Mnie kamerdyner wkurza bo kiedy jest u mnie fanatyk i akurat mam na nim użyć lalke voodoo to wtedy ten głupi kamerdyner wygania fanatyka. :x
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:41. |