![]() |
śmieszne zdjęcia
Witam !
Oglądałem tematy w fotogalerii i stwierdziłem że nic nie ma humorystycznego więc założyłem temat by zamieszczać tutaj śmieszne zdjęcia. Mam nacieje że niektuży będą pękać na kolana ze śmiechu :D PoZdrO :lol: |
Kamilllek,sam najpierw pokaz jakieś śmiesznee zjątka,pośmiejemy się :rolleyes: :lol: i moze coś ktos da
|
Kamilllek fajny pomysł. Hehe tylko kiedy będą zdjęcia? :)
|
A nie łaska poszukać ??? Byl taki temat i dalej jest. Zastanow sie a potem zakladaj durne tematy :angry: Nowy nie jestes wiec chyba znasz opcje szukaj <_<
P.S. http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3883, i co ?? <_< |
No wlasnie a pozatym jak zakladasz temat to bys mogl jako pierwszy dac te zdjecie <_<
|
kasia:)
przepraszam że już był ale szukałem i nie znalazłem :unsure: :o :( madzia:) mam śmieszne zdjęcia ale nie wiem jak je włożyć (znaczy wiem jak ale nie jestem zalogowany) więc czekam może kto inny da jakieś śmieszne zdjęcia ? PS. kasia:) jak chcesz możesz zamknąć temat ^_^ |
No wiec jak wgrywac zdjecia masz wytlumaczone np TU a jak nie jestes zalogowany to sie zaloguj ;)
A kasia:) nie moze zamkanac tematu :lol: tym sie zajmuja admini albo moderatorzy :P |
Kamillllllllek jestś zalogowany. Jeżeli byś nie był to nie mógłbyś odpowiadać w tym temacie :lol: :lol: :lol: :lol: ani w żadnym innym.
|
ja nie gram w ts,bo mam po angielsku,a juz raz zamiast taksowki wezwalam niechcaco straz pozarną,wiec wole nie ryzykowac.ale z ts2 chetnie zrobie:)
PS.Kara_kara moglby odpowiadac,ale jako gosc:) |
Cytat:
|