![]() |
Hello! ^_^
Slyszalam, ze kiedy dlugo mieszka sie w abrakadabrowie i gdy sie bardzo dobrze czaruje nasza dzialke w nocy odwiedza jakis dyskretny, czarny kot z czerowonymi oczami i ze jest malo zauwazalny :wacko: Czy to prawda? Czy ktos z was go widzial ?! Ja osobiscie, nie :( |
Hmm.....nieee...to raczej niemożliwe..ja o niczym takim nie słyszałam...mnie samej tez sie nic takiego nie stało.... :huh:
P.S> i po raz drugi Adziczka pochwalam Twój pięękny i słodki avek z piesiem :P |
JA także o niczym takim nie słyszalam wiec chyba tego nie ma musial to ktos pewnie wymyśleć i wpisac gdzies gdzie to przeczytałaś ! :(
|
Mowila mi to jakas dziewczyna na gg :huh: i na jakies stronce posiweconej abrze to bylo
Dziekuje blondi :) Jak wroce z niemiec zrobie swoj wlasny i poprosze cie o jego ocenke :) |
Ja też o niczym takim nie słyszałem ??? :blink: ale nie wiem czy to prawda bo dopiero od 3 dni jestem na abrakadabrowie B) bo te magimonety (ciężko zdobyć) :wacko:
|
wiem, że ciężko dlatego korzystam z grzybka :D
Ja niestety też nie słyszałam o czymś takim jak ten czarny kot... Może ktoś zrobił Ci taki głupi dowcip |
No bo 3 dni temu ściągnołem tego grzybka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
^_^ A ja to w ogole jeszcze nie mieszkalam na tej dzialce. Ale jak to osobiscie odkrzyje to dam znac
|
Zanim mi się popsuły Simy i zainstalowałam je na nowo,mieszkałam dłuugo w Abrakadabrowie i żaden kot do mnie nie przylazł mimo iż czarowałam.I duch bez głowy też mi nie przyszedł.Sądzę że to bujda.A może Adziczko,pamiętasz stronę gdzie to pisało?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:50. |