![]() |
dziwny przypadek....
nie wiedzialam do jakiego tematu to wrzucic wiec zrobilam nowy za co z gory przepraszam, nie wiem czy ktos juz o tym pisal, w kazdym badz razie nie znalazlam podobego postu czy tez tematu....
otoz sprawa wyglada tak kiedy wrzucam do ladowarki miod, miod i miod moja simka laduje rozdzke i zaciera rece tak jak by sie jej czar udal (to mnie mocno zdziwilo) ale nic nowego sie z miom schowku nie pojawia ;/ a co dziwniejsze zaraz po tym ona wyciaga rozdzke jeszcze raz i jeszcze raz ja laduje po czym jej sie nie udaje czar, sama nie wiem co o tym myslec, wam tez sie tak robi? :| |
3xmiód powiadasz?Hmmmm.....Będe to musiała przetestować.
|
Raczej miód jest do jakis potraw dla sims,a nie do tego tupu czarów.
|
potwierdzam to co mówił KiTiKeT
jak zrobiłem takie zaklencie i ładoał rużdzke puziniej mi klasakł że zaklencie się udało wyjoł rużdżkę pomachał i włorzył sprowotem znowu naczoł ładować i powąchał zaksztusił się i wyjoł rużdzke pomachał i schował :) to chyba błąd w grze :) |
nie gryzia miod jest tez do ladowarki, dodaje sie go do takich czarow jak cios milosci, poprawa stosunkow, chyba uszczesliwienie i wielkie pytanie juz dokladnie nie pamietam, a tak poza ladowarka to chyba tylko jeszcze do miodu pitnego ....
coz tez tak pomyslalam, ze to jest jakis blad :| chcialam sie jednak upewnic czy to jest blad tylko mojej wersji gry czy to tak w kazdej.... a tak nawiasem mowiac (o tym z pewnoscia bylo na forum, ale ja nie bardzo mam czas zeby tak siedziec i szukac) jestem ciekawa o jakich tajnych skladnikach mowi ksiega zaklec, bo o rzadkich skladnikach tez jest to sa wszystkie te ktore mozna zdobyc robiac rozne zlecenia dla tych tam z bazarku, natomias rzadkie to nie to samo co tajne :D wiec tak pomyslalam ze sa jakies inne skladniki, tylko jakie....no chyba ze to jakis blad w tlumaczeniu lub przeklamanie ;/ |
Ja tez dałam kiedys 3 miody do ladowarki czarow :P moj sim wziął ladował rozdke i potem gdy skonczyl to w schowku zadnego czaru nie bylo....probowałam tak do skutku...ale nic z tego...
|
Hej!Tak sobie pomyślałam,że może coś doszło do składników bądź różnych.Ja ostanio nie miałam czasu sprawdzać bo chciałam szybko zamieścić story.Wejdźcie zobaczyć.Link w sygnaturze.
|
Ja również kiedyś dałam 3 miody i wyszedł fioletowy dymek, ale nic po za tym.
|
uwaga odkrylam cos nowego apropo tego nieszczesnego miodu ! otoz kilka dni po tamtym nieudanym niby zakleciu z trzech miodow, stalo sie cos takiego ze jak kliknelam na cudotworce uwaga...pojawila sie nowa opcja! wyglada to tak jest napisane make jak klikam to nastepna opcja jest TBD :| ale co dziwniejsze jak wszystkim nam wiadomo do cudotworcy nie mozna dodac miodu a kiedy wybieram ta opcje TBD mija simka uzywa trzech miodow i...stwarza rog obfitosci ! dziwne czyz nie? aha i jeszcze jedno tak normalnie nie moge dodac trzech miodow do cudotworcy ona uzyje ich dobiero jak uzywam tego make -> TBD....jestem ciekawa co jezszce sie wydazy :>
|
Dokładnie tak samo mam Kitket!Też pojawiła mi się ta opcja!I jeszcze coś.Gdy dodaję do ładowarki trzy miody,to to jakby się udało stworzyć zaklęcie,ale zaraz po tym zdarzeniu,simka znów laduje różczkę,ale tym razem jest to szary dymek czyli czar się nie udał.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:43. |