TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   czarne pole zamiast zdjecionka :(:( (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9212)

Ana_7 12.10.2004 00:04

czarne pole zamiast zdjecionka :(:(

Ratujcie !!!

Jak robię zdjęcie mojemu simowi to zamiast zdjęcia pojawia mi się czarne pole ;( Co mam zrobić i czy to jest normalne :( Mam nadzieje że ktoś mi pomoże :D
A właśnie nie mogę także zapisać gry !!

Help me please! :1smutny:

XenoN 12.10.2004 07:34

jeżeli używasz pirata i masz cracka to się nie dziw.. to blokuje zapisywanie i kilka innych funkcji ( może także zdjęcia ) - budowanie też :P

ale nie mam zamiaru ci wyjaśniać co i jak :D

Shavonda 12.10.2004 15:18

Tak to rzeczywiście wina cracka :D :P .Pomogłabym ci ale durzo do wyjaśnienia jak mowił Xenon ;P

I'love the sims 2 :happy2: :mbounce:

Eveline 12.10.2004 15:45

To wcale nie jest wina craka tylko sterowników do karty graficznej. Ja mam grę orginalną i miałam to samo. Przeinstalowałam sterownik i już jest dobrze. Córki mojej znajomej mają pirata i też ten problem. Pożyczyłam im moje sterowniki, wgrały je i też im działa. (Moja karta to GeForce MX440).

Angeo 12.10.2004 20:17

Cytat:

Napisał Eveline
To wcale nie jest wina craka tylko sterowników do karty graficznej. Ja mam grę orginalną i miałam to samo. Przeinstalowałam sterownik i już jest dobrze. Córki mojej znajomej mają pirata i też ten problem. Pożyczyłam im moje sterowniki, wgrały je i też im działa. (Moja karta to GeForce MX440).

Prawda Eveline mam to samo i mam oryginał. Pod koniec Listopada sobie nową kupuje bo mam GeForce 4 i nie ma również simów w okienkach

Eveline 12.10.2004 22:13

Jak masz GeForce4 to włóż do napędu orginalną płytkę od karty i zainstaluj ponownie sterownik. Powinno pomóc. U mnie zadziałało i jeszcze u paru innych osób. Spróbować nie zaszkodzi ;)

Angeo 13.10.2004 12:47

Cytat:

Napisał Eveline
Jak masz GeForce4 to włóż do napędu orginalną płytkę od karty i zainstaluj ponownie sterownik. Powinno pomóc. U mnie zadziałało i jeszcze u paru innych osób. Spróbować nie zaszkodzi ;)

Dzięki sprubuje puzniej :) :* Moze pomoze

Angeo 13.10.2004 12:53

Przepraszam ze post pod postem ale mam teraz wazna wiadmosc ja mam GeForce2 MX 400 :( Czy moge sprubować zrobić jak radziłaś również z taką karta? Bo będe dopiero mieć lepsza pod koniec LIstopada :(

chiniek 13.10.2004 16:03

ja mam tez ten problem ale mam Gainward Geforce 3 Titanium 450 64MB

Eveline 13.10.2004 16:05

Myślę, że skoro u mnie (i paru innych osobach) był to problem sterowników, to chyba nie ma znaczenia, jaka to karta. Po prostu trzeba uaktualnić sterownik lub wgrać orginalny. Ja np. wgrałam najnowszy sterownik i nie działało, a potem wgrałam znowu ten starszy (z orginalnej płyty dołączonej do karty) i wtedy wszystko zaczęło działać :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:45.