View Single Post
stare 14.04.2009, 11:55   #84
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

A próbowaliście defragmentować dysk? Mi to pomogło, ale u mnie ten komunikat występował przy wyłączaniu gry.

Jestem tu nowa i nie mogę jeszcze zakładać własnych tematów, więc proszę o pomoc tutaj. Mam taki problem: W OŻ można umieszczać ozdoby naścienne na dowolnej wysokości. U mnie mogę je tylko podwyższać, bo po obniżeniu tracą tekstury i są tylko czarną bryłą. Przeskanowałam downloads cleanerem i nic czerwonego ani różowego nie miałam. (Inseminatora nie mam, nawet nie wiem co to jest). Ale ostatnio trochę cudowałam z blokowiskami i samochodami. Nawet ściągnęłam blokowisko z już gotowymi parkingami, żeby mieć podgląd. Zainstalowałam parcelę, chociaż nie miałam wszystkich dodatków, bo pomyślałam sobie, że instalator domu nie przepuści domu gdy nie ma jakieś jego obiektów. Potem jeszcze instalowałam update'a ze strony maxis'a. (Nie wszystkie udogodnienia u mnie działają po tym updacie działają, np nie mogę przenosić zamieszkałych blokowisk). Czy coś z tego, update, lub dom, mogło zepsuć grę? Please Help!
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem