Temat: Szansa
View Single Post
stare 14.04.2009, 20:46   #1
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: Szansa

Ooo widzę, że się ostro wzięłaś za pisanie very good <udaje że mówi po angielsku> fajny odcinek, no ale, że Rudek jej nie poznał? przecież to była jego pierwsza miłość!! pierwszej miłości nigdy się nie zapomina, głosu, zapachu, a już nie mówiąc o wyglądzie!! Albo jest roztargniony, albo sama już nie wiem co. Tym razem muszę Cię pochwalić za zdjęcia, bardzo fajne i takie ... tworzące nierozerwalną całość z tekstem, to zdjęcie ze szkoły świetne! Kurde chciałabym mieć takiego przyjaciela, byłego, znajomego, ..., który by mnie tak przyjął do pracy bez żadnego "ale", dopasował się do moich potrzeb itd. to bardzo dobrze świadczy o Rudku, większość ludzi jak już się czegoś dorobi to zadziera nosa, a Rudek nie odwraca się od przyjaciół. Podoba mi się już. Chociaż i tak Dastusia nie przebije, on jest jeden jedyny i niepowtarzalny

"Widzisz, Rudek, spuściłam cię z oka na dziesięć lat, a ty już zdziczałeś! " - bwahahaha
"7 komentów, co najmniej."-> moje krzywe witki mi opadły normalnie. Udusić to mało
Edit: dostałaś mojego 200 posta
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.