View Single Post
stare 17.04.2004, 13:36   #164
Basieńka
Guest

Domyślnie

Dzisiaj mam natchnienie więc wole napisać odrazu 2 a może i więcej części, bo niewiadomo co będzie potem...

Więc Jola i policjant - Tomek szybko się zaprzyjaźnili. Jola zamieszkała u niego (ale postanowili być tylko przyjaciółmi). Tomek był wdowcem. Miał przepiękną żone i czwórke przemiłych dzieci. Niestety kiedyś Tomek zamknął do więzienia morderce, który uciekł i podłożył bombe w ich mieszkaniu, akurat wtedy Tomek był w pracy... Ale wróćmy do Joli. Jola stanęła wkońcu na własnych nogach, ale nie miała jeszcze pieniędzy żeby kupić własne mieszkanie. Pracowała jako wyprowadzacz psów, ale nie była zadowolona z tej pracy. Pewnego dnia Tomek przyprowadził do domu piękną dziewczyne- Pauline. Jola poczuła sie zazdrosna. Nigdy wcześniej Tomek jej sie nie podobał. Kiedy zobaczyła że Paulina zblirza swe usta do ust Tomka wpadła do pokoju i podała im herbate :lol: . Tak przeszkadzała im dopuki Paulina nie poszła do domu:
- I co ty najlepszego zrobiłaś??!!! - wściekał sie Tomek.
- Nic... Przeciasz ja tylko chciałam być miła! - roześmiała sie Jola.
Kiedy Jola szła do pracy zauważyła na ulicy ulotkę: "UWAGA!!! Kasting do nowego serialu pt.: "Miłość, przyjaźń oraz zdrada", kasting odbędzie się 24 maja na ul. Sim Gwiazdy 4, od godz. 14 do 18. Zapraszamy wszystkie utalentowane panie!"
- Może poszłabym tam? Ale akurat o tej porze pracuje...

Jeśli chcecie wiedzieć co zrobi Jola (ja już chyba wiem) czekajcie na następną część!!!
  Odpowiedź z Cytatem