View Single Post
stare 22.04.2009, 19:45   #602
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Dziękuję, ja znam kody, ale od tak dawna ułatwiałam moim ludziom życie, że teraz dla odmiany wolałabym im nie pomagać finansowo. Wredne z nich były utrzymanki, wiecznie w moim portfelu....

A ja odpowiem na pytanie, Heleny, chodziło o ubranko dla niemowląt. Ja do teraz nie rozumiałam o co jej chodzi, ale nie wiedziałam, że istnieją dodatki typu default. czy jakoś tak. To są dodatki zastępujące oryginalne rzeczy w grze. Otóż Heleno, możesz mieć tylko jedne śpioszki dla niemowlaka naraz, ponieważ ten dodatek zmienia oryginalną pieluszkę noworodka w to, co chcesz i dlatego nie może być więcej, niż jeden plik zastępujący tą samą rzecz. Sorry... A ja szukam sobie teraz nowych skórek do Simsów, żeby były błyszczące, ale nie miały makijażu, bo nie poznaję własnych Simów. Jakby do tego były naturalne, to miodzio badam teraz dwie paczki default'ów z ModSims, i chcę je przerobić na normalne Warsztatem, to jest wykonalne, tylko żmudne. Do tego, te defaulty nie satysfakcjonują mnie w pełni, prawie nie błyszczą. Jakby ktoś tak ciekawym linkiem mi po oczach....
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem