Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Miłowo
Ćwirowie: Mortimer i Dina zostali przyjaciółmi, a Morti pobrał się z moją simką Marianną Krawiec (teraz Ćwir), Kasandra zerwała z Donem, awansuje w karierze nauka, Aleksander ukończył studia i wziął połowę majątku Ćwirów i wybudowałem mu willę, skończył psychologię.
Biedakowie: Balbina wyszła za mojego sima Borysa i wprowadzili się wszyscy do jego domu (nie mają dzieci Balbina i Borys), wcześniej Balbina urodziła chłopczyka Dominika.
Marzyciele: Szczepan trafił do prywatnej szkoły, dobrze się uczy i pracuje, Dariusz poznał wdowę Krystynę, która ma dziecko Marcelinę (córka jej zmarłego męża Włodka) w wieku dziecięcym, Krysia i Darek pobrali się i urodziła im się córka "czarnula" Tamara, Darek pracuje w karierze Stróż Prawa, a Krystyna jest nauczycielką.
Lotario: Don przestał kręcić z Kasią Langerakówną i Niną oraz Diną, zaczął się interesować swoją sąsiadką Antoniną Dąbek (simka stworzona przeze mnie, ma siostrę Elżbietę) i zamierza się z nią pobrać tylko czeka na odpowiedni moment znaczy ja czekam.
Kaliente: Dina porzuciła romanse i dotychczasową pracę i zaczęła pracować w Edukacji, poznała później mojego sima Cezarego Owczarka, z którym wzięła ślub i ma córkę studentkę biologii Kamilę, mieszkają z jego rodzicami (Elżbietą i Zygmuntem) w ich rodzinnej willi.
Przyjemniaczek: Daniel zakończył romans z Kasią i pokochał od nowa Marysię, bliźniaczki lada moment ukończą studia na wydziale sztuki i literatury.
Próchno: Dziadkowie bliźniaczek osiedlili się w Lazurowej Promenadzie i niedługo umrze Honoriusz.
Różyczka: Cyprian zamieszkał w Lazurowej Promenadzie przy ulicy Tobołków tak założył domowy biznes, a mianowicie konkurencyjną kwiaciarnię dla Florencji Delarosy, ożenił się z Różą Kwiat, której siostra Hortensja podkochiwała się w Cyprianie i znienawidziła i jego i ją, za to małżeństwo, mają trójkę dzieci Wiolettę, Laurę i Aurelię.
Delarosa: Florencja prężnie prowadzi swoją kwiaciarenkę i flirtuje z żonatym Gerwazym Żakietem.
Żakietowie: Gerwazy ożenił się z Mariolą Guzik i jak na razie nie mają potomstwa, Gerwi sprzedał piekarnię i rozpoczął karierę Sportowca, Dagmara kręci z Zygmuntem Owczarkiem (mężem Elżbiety, a ojcem męża Diny Cezarego).
Blaszki: (nie gram)
Landgraabowie: Mirek ożenił się z Lucyną Hak i mają syna Mirosława Juniora, Lusia jest nauczycielką.
Hakowie: Janek został Burmistrzem i mimo, iż jest emerytem dalej pracuje, Esmeralda nie pracuje lecz jest pisarką wydała już blisko 10 powieści, nie została jeszcze emerytką(płyn dający życie), mają jeszcze jedną córkę studentkę Ekonomii Magdalenę jest ona na 4 roku studiów.
Moniak: Janka i Józek zamieszkali obok Dona Lotario i rozkręcili sklep z telewizorami.
Otomany: Urodził się chłopczyk Stefanek. (po urodzeniu Stefana nie grałem)
Gazeta: (nie grałem)
|