View Single Post
stare 17.04.2004, 21:33   #320
mukfd
Guest

Domyślnie

Ojoj... Dużo czasu zajęło mi czytanie tych 22 stron, więc moje odpowiedzi mogą być dla niektórych z was nie na temat, no bo z "bardzo poprzednich" stron. No ale cóż...

Moje ulubione txty z Simów: podczas witania: "Paro, paro pa" i podczas wzięcia pożegnaj, jak niezbyt dobrze się znają: "A fa fa! A fa fa!" I jeszcze to machanie... Cute...

Mój problem z przegrywanymi Wakacjami: Parę miesięcy temu zdarzało mi się, że gra wyłączała się, gdy klikałam na skrzynkę pocztową w tym najokazalszym plażowym hotelu. Nie działo się tak po uprzednim zapisaniu gry. Tak robiłam, a po jakimś czasie w ogóle się już nie wyłączała Wie ktoś może dlaczego?

Jaki to obraz w Abrakadabrze, który się drze, bo mi się te screeny nadal nie wyświetlają?

Tak się zastanawiam, czemu nikt unika reinstalki jak ognia. To przez czas, jaki to zajmuje czy przez tracenie rodzin? Bo żeby uniknąć tego drugiego wystarczy przekopiować katalogi User Data, a po wszystkim ponownie wkleić

Eveline: Kiedyś pisałaś, że nie zrobiłaś toalet tylko te drzewa, pod którymi się sika. Które to?

Ja to miałam kiedyś głupią sytuację: Pożar, a jedyny telefon właśnie płonie... :lol:

Co do tego wspinania się na dwóch łapach, to uważam, że tymi górnymi łapami kot/pies wspina się na następny schodek, a tak to wygląda przy niewidzialnych schodach...

Ktoś kiedyś mówił, że na TheSims.de jest jakiś dodatek sprawiający, że w
Centrum można robić ":coś:" z drugim Simem, np. w przebieralni Dajcie link, jak macie

Ja kiedyś miałam taki pożar, że paliła się CAŁA parcela Nawet jeden kwadrat nie był wolny od ognia Wtedy to też Strażak Bartek spłonął. Sama nie pamiętam, w jaki sposób do tego doprowadziłam

Uff
  Odpowiedź z Cytatem