Dobrze, no to ja x3
Widzę, że zachowałaś swój styl. Można powiedzieć, że oryginalny bo chyba nikt w takim nie robi, co jest wielkim plusem
Pierwsze co mi strasznie przeszkadza to bryła. A raczej ta "wolna przestrzeń" nad drzwiami. Nie wiem czemu, ale mnie to razi.
Druga rzecz która mnie razi to jasna podłoga w przedpokoju do ciemnych mebli. Ciemna prezentowała by się o wiele lepiej.
Trzecia rzecz to ten komputer. Dajesz go w chyba każdej prezentacji a on nie pasuje! x3
W sypialni dała bym jaśniejszą szafę.
Czwarta rzecz: łazienka bardzo ładna aczkolwiek przydały by się jakieś ozdoby koło wanny. Tak jakoś pusto w porównaniu do innych pomieszczeń. Wydaję mi się, że było robione na "odwal się" (bez urazy).
Pokój małego dziecka bardzo ładny tylko ten kwiatek w nim wygląda jak bluszcz na ścianie Oo. Ale to tylko takie małe coś.
Podsumowanie:
Kuchnia i jadalnia są świetne. Zakochałam się w nich. Dopracowane jak nic chyba. ^-^
Domek bardzo ładny, i jak każdy inny (Twój) przypadł mi do gustu. Potrafisz budować w takim stylu bardzo ładnie. Tylko brakuje mi tu ogrodu. Czegoś gdzie można było by sobie posiedzieć w ciepłe dni i poleniuchować.
Jak nie przepadam za takim stylem to Twoje prace oglądam bardzo chętnie.
10/10
Pozdrawiam