Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Ostatnio z nudów zaczęłam grać w Dziwnowie od nowa (miałam odinstalowaną grę)
Widmo: Nerwus zamieszkał z matką i oboje z Oliwką zostali wampirami. Nie starzeją się, więc Oliwka jeszcze nie umarła. Ofelia w okresie buntu zerwała z Jaśkiem i chodziła z Rupertem Kamaszem, który był emo. Nie poszła na studia, tylko słała się od razu dorosła. Na przyjecie urodzinowe przyszedł Jasiek i Ofelia chciała znowu z nim być. Rupert ich przyłapał i znienawidził obojgu. Nerwus ożenił się z jakąś simką ( nie pamiętam imienia) ona stała się wampirem i mają córeczkę Sonię. Jasiek i Ofelia pobrali się i mieszkają z Oliwką Nerwusem i jego rodziną, ale nie ma w domu przepychu bo w dzień chodzę Ofelią i Jaśkiem, a w nocy wampirami, które w dzień śpią. Ofelia urodziła synka kosmitę z Jaśkiem nazywa się chyba! Marcel. Planuję wskrzesić jeszcze ostatniego męża Oliwki.
Kamasz:
Rupert stał się emo i chodził z Ofelią, ale potem się rozstali i znienawidził ją. Poznał moją simkę Wiktorię Hamak która też jest emo i chodzą ze sobą. Są nastolatkami ale Wiktoria jest w ciąży. Rupert pokłócił się z całą rodziną. Niedługo dorośnie i zamieszka z Wiktorią i dzieckiem. Ten jego brat z maską na twarzy został żołnierzem, ale nie ma szczęścia w miłości. Ten najmniejszy jest nastolatkiem kujonem. Pójdzie na studia i ma dużo stypendiów. Tata ożenił się z tą Cecylią? Papużką i zaadoptowali córkę Maję, która jest dzieckiem.
Papużka:
Ten Lucjan? umarł przygnieciony przez satelitę xD a jego owdowiała żona sprzedała dom i ożeniła się z Kamaszem.
Dziwak:
Urodziła im się kosmitka i nic po za tym.
Kowal:
Janka(?) jest emerytką a Technik niedługo umrze. Teraz są na wakacjach na wschodzie. Ich córka jest na studiach na 2 roku literatury. Potajemnie kocha się w tym Kamaszu z maską ale on nic nie wie. Gdy skończy studia to planuję ich oswatać.
|