Cytat:
Napisał miracle
mi się ten błąd pokazuje tylko w jednej rodzinie (po kilku sekundach grania) po zastosowaniu kodu boolprop testingcheatsenabled true . W innych rodzinach jest wszystko pięknie.
Czy moge jakoś jeszcze "odratować" tą rodzinę?
Zamykanie procesów, wyłączanie Internetu, ani wyłączanie "złych dodatków" nic nie daje.
|
A możesz do niej wejść? Miałam identycznie - z tym, że nie używałam boolPropa. Niestety, nie mogłam w ogóle wejść do rodziny, bo zawieszała się zawsze w tym samym momencie - prawie na końcówce ładowania. Musiałam ich wyprowadzić... Potem jednak okazało się, że to przez parcelę (była pusta; chciałam na niej pobudować i też mnie wywalało). Skasowałam ją więc i postawiłam nową, na której niebawem powstał wspaniały dom. Wprowadziłam do niego rodzinę, do której wcześniej nie miałam dostępu. Po kilku sekundach, znów to samo! ("Aplikacja...").
Myślałam, że nie ma już szans na odratowanie rodziny Marzycieli (bo to właśnie z nimi miałam problem), ale wpadłam na pomysł, aby przed następnym włączeniem gry, wykasować z folderu
Moje Dokumenty-> EA GAMES-> The Sims, pliki
"Accessory" i
"Groups". Podziałało! Gra już się nie zawiesza i spokojnie mogę włazić do ich domku :)