Cytat:
Napisał beata18ns
tez mam ten problem :/
gralam swoja rodzinka i wszystko bylo ok, nie bylo problemow, sims poszedl na studia, potem skonczyl je i 2 simy wprowadzilam na ta parcela przez opcje polacz rodziny. i nie chce sie teraz otworzyc ta rodzinka, wyskakuje blad aplikacji. nie wgrywalam ostatnio nowych dodatkow ani tez wczesniej nie bylo problemu z wgranymi najpozniej dodatkami. dawniej jak sie pojawial ale przy innych rodzinkac problem z aplikacja to kasowalam te groups i costam i bylo ok a teraz nie pomaga skasowanie tego groups i drugiego.
nawet usunelam ostatnie wgrane dodatki z niepewnej stronki,tak to dodatki sa w wiekszosci ze sprawdzonych stronek takich jak annaMariaSims,Liana itp. powiekszylam tez miejsce na dysku bo ostatnio juz byl komunikat ze za malo ( mialam 300 mb wolnego ale i tak nie bylo tego problemu) mam teraz 2 gb wolnego miejsca a i tak wyskakuje blad aplikacji.
co mam robic ??
|
Dokładnie zapoznać się z tematem. Przecież nikt nie będzie po dziesięć razy pisał tego samego... Nie trzeba szukać daleko. Odpowiedź masz trzy posty wyżej - u mnie podziałało. Może u Ciebie również?