View Single Post
stare 18.04.2004, 17:52   #11
Basieńka
Guest

Domyślnie

No więc już część 5 "Miłość od pierwszego wejżenia i kariera od pierwszego usłyszenia"...

Jolka szwędała sie ulicami. Padał deszcz, cała przemoknięta weszła do kariarni. Tam ujrzała przystojnego, ciemnego blondyna o turkusowych oczach... Zrobiło jej sie goronco... Blondyn wypił drinka, zapłacił, spojrzał na Jolke i wyszedł. Jolka chciała za nim wybiec, ale zawołał ją ktoś z tyłu. To był Jurek Kapelmistrz.
- Jola? Jola czekaj!
- Tak?
- Słuchaj niemasz dużo czasu na nagranie singla! Zamykają moje studio! Bankrutuje! Dawno nie odkryłem żadnego talentu... Już nikt nie chce u mnie nagrywać... Prosze!!!
- Dobrze. Tylko kiedy?
- Zaraz! Jeśli to ci oczywiście nie przeszkadza.
- Nie!
Po chwili doszli do studia. Było dość duże. Na holu wisiały złote i srebrne płyty, stało wiele nagród.
- Wow, tyle macie tu nagród!!!
- To jeszcze jak mój ojciec prowadził studio. O to tutaj.
- O.K. to co mam robić?
- Dam ci tekst, krótki na początek i masz pół godziny na nauczenie sie go. Potem to nagramy.
- OK.
Tekst był dosyć prosty. Jola świetnie zaśpiewała. Jurek powiedział, że jutro nagrają singla. Jola wyszła ze studio. Chciała wrócić do domu, ale przypomniała sobie, że pokłuciła sie z Tomkiem. Nagle zadzwoniła komurka...

A kto zadzwonił i po co to sie dopiero dowiecie w następnym odcinku!!! (Tajemnica Państwowa :ph34r: )
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.