View Single Post
stare 18.04.2004, 18:05   #192
Nindë
Guest

Domyślnie

Likegirl koniecznie pisz dalej....Chce sie dowiedziec co sie staniena imrezce....Niech twoja wena (chyba tak to sie nazywalo) powroci..

"Sakramenty życia" odcinek 8

Iwona otwarła dzwi patrzy i omal nie krzyknela z przerazenia..W drzwich stala Magda!!! Ale jak ona wygladala!! Cala posiniaczona, pokrwawiona...Po prostu byla straszliwe pobita..
-Mamo...pomóż..-powiedziala Magda ostatkiem swych sił
I Magda zamdlała z wycienczenia i bólu...Szybko zawiozla corke do szpitala..A lekarz jej pwiedzial:
-Stan pani corki nie jest powazny...Zostala dotkiliwe pobita..A gdzie pani corka byla-zapytal sie lekarz
-Ona..ona byla w poprawczaku-powiedziala Iwona
-Acha...Rozumiem..No dobrze odeslemy corke do domu za tydzien-odrzekl lekarz
-Dziekuje dowidzenia-powiedziala Iwona

-Mamo gdzies ty byla!!!-pytala sie Basia
-W szpitalu...-powiedziala Iwona
-A dlaczego..Znow ktos umarl??-zapytala Basia
-Nie tu chodzi o..-Iwona przerwala gdyz zadzwonil telefon i poszla go odebrac..
-Dobry wieczór..Tutaj Anna Bielik z szkoły poprawczej...Pani córka Magda uciekła czy może wie pani gdzie ona jest-zapytala Ania
-Tak wiem....Przebywa w szpitalu-powiedziala Iwona
-Oh!! Te dziecko jest okropne chcce po postu uciec z poprawczaka!!-odrzekal Anna
-To PANI JESTT OKROPNA!! Jak smiecie nie dbacie o moje dziecko!!! Jeszcze zglosze ze nie opiekujecie sie dziecmi-grozila Iwona
-Co pani wie o wychowaniu takich dzieci jak Magda-zapytala sie Anna
-No wie pani duzo..i dowidzenai jestem zajeta!!!-powiedziala Iwona i odlozyla sluchawke...
-No i??-zapytala Basia
-Byla tu Magda idz spac jade do szpitala-powiedziala Iwona
-Jade z toba!!-powiedziala Basia
-Nie ma mowy nie jedziesz...-powiedziala Iwona i poszla..

Iwona jechala do swojej corki gdy nagle przed nia wylonila sie jakas postac..Iwona szybko zahamowala..Okazalo sie ze to byla...

Kim byla ona??
Co sie stanie z Magda??
  Odpowiedź z Cytatem