View Single Post
stare 02.05.2009, 20:43   #95
Invidia Semper

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Trochę odświeżam, przykazania AA już gdzieś wcześniej widziałam, taa... najbardziej mi się podoba punkt 6, odnośnie zaistniałej niedawno sytuacji z udziałem właśnie Was i Skarpetki;] Ale reszta punktów bardzo spostrzegawcza.

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
ooo,zapomniałyście o czymś jeszcze!

21.Każdą fotkę komentuj "Śliczne,piękne,cudowne",nawet jeśli ktoś zamieścił po raz sześćdziesiąty fotkę w tej samej pozycji tylko że lekko przekręcił głowę.
22.Umieszczaj swoje zdjęcia tylko takie,na których widać pół Twojej twarzy,albo całą (jeśli jesteś ładna/y).Jeśli nie jesteś,to się nie przejmuj,i tak Ci napiszą,że jesteś boginią/bogiem piękności.
23.Pamiętaj o zachowaniu mrocznego klimatu.Coś jakby emo,ale nie do końca emo,bo emo jest be.
24.Najlepiej zrób sobie fotki w przebieralni w modnych sklepach,ubierając na siebie ciuchy o których możesz pomarzyć,ale są kul,trędi i dżezi.
25.Jeśli masz takie ciuchy w domu,to narzuć wszystkie na siebie,dodaj do tego ogromne czarne okulary i wykrzywioną pozę.Najlepiej na mieście/na rogu/w parku/w lesie.
26.A jeśli marzy Ci się super-hiperaśna słit foteczqa,to dorwij swoją równie czadową jak Ty przyjaciółkę (Gabryśkę czy inną Mariolkę),i zróbcie sobie razem fotki w różnych dziwnych pozycjach,ostatecznie ustawcie aparat żeby cykał fotki co 5 sekund i oddychajcie.
Nie zapomnijcie o kul trędi i dżezi ciuchach!!
27.Prawdziwą Francją Elegancją jest robienie sobie fotek w studiu fotograficznym,bądź profesjonalnym aparatem profesjonalnego fotografa(bądź kolegi).
Kiedy rzucicie takie fotki na forum,dodatkowo przerabiając je w Fotoszopie,macie pewność,że będą o was pisać przez następne 3 strony.
Myślałam, że przy tym padnę xDxD Wklej to gdzieś na naszą klasę=p
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline