View Single Post
stare 18.05.2009, 15:49   #4
ddo bwayo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Colorful by Souris

Owszem, bryła kiepska.
Widzę, nie jesteś początkująca w te klocki to pozwolę sobie na obfitszą ocenkę.

Po co tyle krzeseł (i 2 stoły) koło domu? Codziennie mają gości czy jak?

Przedpokój - nie pasuje mi ta ciemna ściana z drewna. Em,przepraszam bardzo co ta półka z cegłami i książkami robi w tym ekskluzywnym domku!?

I pokój - Nie potrzebnie ten rower tam stoi, co innego wyglądało by w tym miejscu lepiej. Ciemny telewizor w jasnym pokoju? Nie!

Pokój dziecka - on jest cudny, zaraz do Ciebie napisze pm-a z pytankiem o jedną rzecz

Łazienka I - nie pasuję mi ta podłoga, inna na pewno prezentowała by się o niebo lepiej. Prysznic nie pasuję całkowicie! To koło wanny to okno? Błagam! Nie! Kąpiesz się i sąsiedzi Cie podglądają ?

Kuchnia - pomieszane odcienie kolorów totalnie, chociaż 2 gdyby były, ale na 1 rzut oka widzę 4... a na pewno jest ich więcej.

Łazienka II - I znów okna... w ogóle nie zasłonięte. No i znów kolory... I wanna też nie pasuję. A te świeczki czy obrazy nad wanną to łazienkę strasznie oszpeciły.

Salon - ta kanapa jest straszna, całkiem odbiega od stylu domu. I znów rowerek, oni tylko ćwiczą czy jak?! To niebieskie...e... jedyna rzecz w tym pokoju niebieska

Łazienka III - po co im tyle łazienek!? Ta zdecydowanie najlepsza ale w prysznicu jest kolor który w ogolę nie pasuję do pomieszczenia.

Sypialnia - brrr... co to za dywan [?] w części gdzie jest sztaluga? Okropny!
Kolorystycznie ok ale jednak mi coś ściany nie pasują.

Ogólnie - domek ładny, nie do końca dobrze dobrane kolory, ale nie powiem, że jest źle. Buduj dalej, i nie wstydź się wystawiać swoich domków na pokaz Obiecuję, że będę przeglądać je uważnie, i co najważniejsze - przyjemnie!

Ocena - 7,5/10