View Single Post
stare 21.04.2004, 10:51   #209
likagirl
Guest

Domyślnie

"Takie jest życie" odc.17

Sara pobiegła szybko na stację.Wiedziała ze właśnie tam spotka Kasie.Pociągu jeszcze nie było więc mogła jej poszuakć.Przeszukała wszystkie perony i nigdzie jej nie znalazła."O nie to moja wina" pomyślała ale zaraz zobaczyła Kasie.
-Kasia!Prosze Cię nie wyjeżdżaj!-krzyczała-Muszę ci cos powiedzieć!
Sara szybko biegła ku Kasi ale pociag już przyjechał.Kasia miała własnie wejść do pociagu lecz Sara złapała ją za ręke i zdyszana powiedziała
-Co ty wyprawiasz?Nie możesz tak poprostu wyjechać!
-Sara puśc mnie!Jak to ,nie mogę tak poprostu wyjechać!A ty mogłas tak poprostu całować się z Markiem i to na moich oczach!?-krzyknęła Kasia
Wszyscy ludzie patrzyli się na nie jak na jakieś wariatki.
-Kasia, chodź do kawiarni, wszystko ci wytłumacze.
-No dobra.
I dziewczyny poszły.Marek szukał je, nie wiedzial gdzie są.W końcu wrócił do swojego mieszkania i położył się spać.Było juz bardzo późno ale dziewczyny na to nie zrwacały uwagi.Usiadłu przy stoliku i zamówiły kawę.
-Wiec Kasia ja ci wszystko powiem!Jak to było.
-No słucham.
-A więc tak, na przyjęciu u Kamila (ble ble ble)...... i wtedy mu powiedziałam ze ja go chyba nie kocham.Nie wiem co robic.Nie chcę zyskać chłopaka a stracić przyjaciółkę.Ty jesteś ważniejsza a nie jakis tam chłopak.
-Saro, naprawdę ty go nie kochasz?
-Tak, ja kocham Kamila, ale niewiem czy on mnie.
-Aha, a co powiesz Markowi?
-Prawdę, ty też mu powiec prawde.
-jaką prawdę?
-Kasia, przecież sama powiedziałaś ze go kochasz.Moze on ciebie tez tylko jeszcze o tym niewie.
-No moze.Patrz która godzina!Juz jest 2 w nocy.Chodźmy do domu.
-Dobrze ale tylko pod warunkiem że nie jesteś na mnie zła .
-Ależ oczywiście, a myslałam ze ty sie na mnie gniewasz.
-Nie skąd, nie gniewam się.Wracajmy już.
I tak przyjaciółki pogodziły sie i wróciły do mieszkania.

CDN
  Odpowiedź z Cytatem