View Single Post
stare 19.05.2009, 23:16   #138
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pierwsze Spojrzenie

Testowałam TS3 przez trzy godziny i muszę stwierdzić, że gra jest, jak dla mnie, przeciętna... co nie znaczy, że nie posiada plusów. Oczywiście, głównym walorem trójki jest swobodne poruszanie się po mieście, nowy sposób tworzenia postaci (dobieranie indywidualnych cech charakteru, sylwetki czy odcienia skóry). Poza tym otoczenie wraz z budynkami prezentują się wyśmienicie, czego niestety nie można powiedzieć o simach i wykonaniu mebli (pomijając fakt absurdalnego rozwiązania z wchodzeniem do aut/taskówek). Do gustu również nie przypadł mi interfejs - jak gdzieś już wspominałam wcześniej - jest zbyt surowy. Mogę nawet śmiało rzec, że prymitywny (to chyba miało być TS3 a nie TS1, prawda?) I pomyśleć, że EA stosuje taki minimalizm w grze, która miała być "wielkim hitem" tego lata... Na ich miejscu nie stawiałabym na taką oszczędność. No cóż, mamy brak ekranów ładowania na rzecz nieco gorszej grafiki. Simy wyglądają trochę jak plastikowe lale ze sklepu z zabawkami, ale dają radę. Może to wrażenie potęgują zbyt nasycone, nienaturalne kolory? A na koniec, żeby nie było tak strasznie, powiem, że bardzo podoba mi się animacja stawu, rzek i wszelkich wód - bardzo ładne wykonanie. Niemal jak prawdziwe Tak się zastanawiam i doszłam do wniosku, że pogram kilka dni, a potem gra pójdzie do kosza, bo nie ma sensu trzymać tego na dysku. Kupować nie będę, bo jednak mimo kilku plusów, negatywów jest o wiele więcej. Zostaję przy TS2
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem