Cześć użytkownicy forum o simsach

Miło Was tutaj widzieć.
Dzisiaj zacznę inaczej niż zwykle
Cytat:
Napisał Tiunivell
Przydałby się jakiś starterek w Twoim wykonaniu słońce 
|
Tak, więc przedstawiam Wam:
Starter No 2 by Björk
Strasznie skomplikowana nazwa
Budynek znajduje się na parceli o wymiarach 2 x 2.
Jego cena wynosi 17 206 $.
Typ parceli: mieszkalna.
Parcela jest niezamieszkana, aczkolwiek testowana (dlatego na zdjęciach pojawia się simka o wdzięcznym nazwisku
Zelkam
Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas Wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie, Rezydencje i Ogrody.
Nie korzystałam ze wszystkich dodatków, więc możecie spróbować zainstalować parcelę w grze (co będzie dla mnie wielkim zaszczytem
) w sposób opisany poniżej.
Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu
Sims2Pack Clean Instaler
Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer
Załączone animowane żaluzje by
*miki2207* do pobrania ze strony
www.simart2.pl
__________________________________________________ __
Przejdźmy do prezentacji.
Oto całość domku, zbudowanego z "uroczej" barwionej na żółto cegły (ale za to ślicznie się prezentuje w widoku otoczenia, co jest dla mnie niezwykle istotne:
Po wejściu trafiamy od razu do salono - kuchni:
Na piętro prowadzą kręcone schody:
Tutaj znajduje się sypialnia i łazienka:
Oto rzut pierwszego piętra:
i rzut drugiego piętra: