View Single Post
stare 22.05.2009, 19:15   #22
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Wasze recenzje

Padzi to oczywiste, że każdy ma prawo myśleć o grze to co myśli, ale jest różnica pomiędzy wypowiedzeniem swojej opinii o grze, a pisaniem rzeczy niezgodnych z prawdą.
Chodzi mi na przykład o stwierdzenie, że simy wracają z pracy strasznie zmęczone i nic nie chce im się robić. Pisałam już o tym. Moje simy bardzo rzadko wracają z pracy zmęczone. Zależy to od wielu czynników: osobowości sima, tego czy dana praca odpowiada mu, w jakim jest nastroju itp..

Jeśli chodzi o ubrania, to Ja osobiście bardzo się cieszę, że nie trzeba kupować ich w sklepie. Strasznie irytowało mnie to w TS2, podobnie jak to, że ciągle trzeba było chodzić z niemowlakami do lodówki, a później sprzątać te wszystkie butelki. Przy jednym dziecku to może nie był problem, ale Ja lubię liczne rodziny i to naprawdę było uciążliwe. Tak więc to że sim może karmić dziecko tam gdzie akurat jest i nie potrzeba do tego lodówki, jest dla mnie dużym plusem tej gry.

Fizzly jest opcja "nakarm na podłodze", ponieważ jest też druga opcja karmienia dziecka, a mianowicie w tym specjalnym krześle (naturalnie najpierw trzeba je kupić).