Słabo

Po pierwsze-zdjęcia. Jeżeli nie możesz mieć grafiki na maxa, to przynajmniej wyostrzaj je w programie graficznym

Domek wstawiony z powodu nauki budowania

No więc, komentarz szczegółowy ;]
Bryła+ogród- widać nie czytałaś moich komentarzy do co poniektórych domków, a jestem wręcz na to uczulona- do chałupy dostać się po trawie!!! Nie, jak w cywilizowanym świecie, po kostce, chodniku, ścieżce or whatever. TRAWA!!!
Ta w dodatku mocno odróżnia się od otoczenia :/ Z przodu świeci pustką, nie licząc tego jednego dziwnego drzewa (w tym secie, w którym ono było, były również inne, ładniejsze). Płot mi się nie podoba.
Ten kamień, którym "pomalowane" są fundamenty wygląda strasznie w połączeniu z tą bielą (w ogóle muszę powiedzieć, że ten kamień ma beznadziejną teksturę). Dachy masz pod innymi kątami, co również niefajnie wygląda. Żółte okna nie pasują do tych drzwi i na odwrót.
wejście- co ja mam ocenić po jednym zdjęciu?! A reszta ścian?!
Z tego jednak wnioskuję, że nie podoba mi się tapeta. I mogłaś bardziej urozmaicić tą jedną szafeczkę.
kuchnia- tia, jedno zdjęcie :]
Jakbyś dała inną tapetę, taką pod kolor mebli najprawdopodobniej przeczytałabyś w moim komentarzu, że kuchnia jest idelana :> Ale nie jest.
"salon"- zmierzły królik roolez

Miska z owocami lewituje :] I po co tam to krzesło?

Reszta nawet nawet.
sypialnia- pusto, tapeta nie pasuje, to samo z tymi parawanami.
łazienka- to wyostrzanie Ci zdecydowanie nie wyszło :/
Całkiem niezła, ale stwierdzam, że nie ma tam kibelka
Oryginalnie porobiłaś w domu "parapety"

Fajny pomysł

Z racji tego, troszkę podwyższę ocenę.
5/10