View Single Post
stare 24.05.2009, 08:15   #32
Lisi
Guest

Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Dziwne rzeczy dzieją się w tej grze...

Gram panią Lisią, ma mieszkanie, poznała faceta który był w związku z inną kobietą. Ich związek rozpadł się ale nie zdążyłem nawet stworzyć rodziny kiedy ów facet zmarł. Tu jest jeszcze wszystko ok.

Zmieniłem pracę - laboratorium - widzę, że pracuje jakiś gość i ma stanowisko "szef". Zaprosiłem go do domu - pogadali, następnego dnia znów go zaprosiłem. Gość przyszedł z bobasem - zapraszam go do środka a on kładzie bobasa na trawniku przed domem a następnie bobas znika. Hmmm... Gadam z nim, gadam, pasek stosunków międzyludzkich jest już w połowie zielony - mam status "przyjaciel" i nagle wyskakuje mi okienko z informacją, że już jesteśmy na tyle bliscy, że możemy zamieszkać razem :-O Najciekawsze jest to, że facet ma żonę i bobasa, który gdzieś się ulotnił.

No dobra - wprowadziłem się do jego domu, bobasa nie widać, mogę nim sterować - faktycznie wśród znajomych jest jakaś Zelda, która jest jego dziewczyną i ich związek ma się całkiem dobrze.

Nie wiem czy to normalne w tej grze ale dla mnie to dziwne, że po awansie na przyjaciela moja pięknisia dostała propozycję zamieszkania razem od faceta który ma bobasa (który z kolei znika) i żonę. Zaproszę ją do domu - ciekawe co będzie, może uda zrobić się trójkąt?
  Odpowiedź z Cytatem