Temat: Why me?
View Single Post
stare 29.05.2009, 20:25   #96
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: 'Why me?'

I jeszcze ja <jak zwykle spóźniona>. Powiem tak: kończy mi się wena w opiewaniu Twoich zdolności opisowych, ale powiem może tym razem coś innego. Otóż zauważyłam bardzo ciekawe, odrywające się chwilowo od toku wydarzeń przemyślenia bohaterki, a także bardzo profesjonalne porównania. O moim ulubionym humorze i nawiasach już nie wspomnę. Wątek ich wspólnej przeszłości: hmmm ciekawie się to przedstawia, śmiem nawet snuć domysły, że nasza Emma w dużej mierze przyczyniła się do powstania wyrachowanego względem kobiet Iana. Może kiedyś był w niej zakochany (wszystko na to wskazuje) a ona zraniła go, brutalnie zrywając ich przyjaźń <snuje domysły>.
W każdym razie ja się do klubu Iana nie dołączam. Taki wyrachowany, wyniosły i wielbiony przez wszystkie przedstawicielki płci żeńskiej typ w ogóle mnie nie pociąga.

Zauważyłam pewne nieścisłości:
1. "Ta spółka sprzedaje podobno narkotyki, co zdaje się kiedyś było im dozwolone i od jakiegoś czasu są odłączeni od tych praw. " -> Czy handlowanie narkotykami było kiedykolwiek dozwolone? hm? hm?
2. "Emma jednak bez problemu złożyła na nim zamaszysty podpis. Położyła odpowiednią sumę na mały spodeczek tuż obok" -> Odkąd to płacąc gotówką rachunek w restauracji trzeba złożyć na nim swój podpis?

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 29.05.2009 - 20:28
  Odpowiedź z Cytatem