View Single Post
stare 31.05.2009, 12:55   #10
Altaria

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Dobra, widzę że znalazłam się w mekce piractwa (nie potępiam jakoś specjalnie, żeby nie było! Sama nawet zagrałam). I właśnie widząc że mam do czynienia z profesjonalistami mam też pytanie. Miałam przyjemność zagrać w te osławione Sims 3 (niestety niedługo, bo nauka goni i po godzinie usunęłam, coby nie korciło). I tu mam pytanie... godzina gry, z czego około połowa to czekanie podczas gdy sim spał, był w pracy etc. Tryb superszybki (3) prawie wcale nie był szybszy od trybu 1. I teraz mnie zastanawia, czy to wina mojego komputera (nie ukrywajmy, nie należy do najlepszych i wymienić go planowałam specjalnie z okazji Simsowej Trójki) czy tak jest normalnie? Bo jeśli to jest normalne... to chociaż cała gra wielce mi się podoba (co z tego że simy są nieco plastusiowe? Drobny brak realizmu jest ich nieodłącznym urokiem i bardziej bym się martwiła gdyby go nie było. Tak samo jak nie przeszkadza mi brak wyboru wielkiego mebli, wystarczy że można je kolorystycznie dopasowywać, i wszystkiego innego na co ciągle widzę skwierczenie, może dlatego że ja gram tylko dla gry, a nie dla budowy, kręcenia filmów etc, więc patrzę na te niedociągnięcia nieco łagodniej ) to jeśli te tryby się nie różnią, nie kupię jej, żeby nerwów sobie nie szargać.
Tak wiec wracając do meritum jaką Wy macie różnicę miedzy trybem szybkości 1 a 3? (gdyby ktoś był np. tak kochany i nagrał mi maleńki, króciutki filmik z prędkości przewijania minutek - będę wdzięczna wielce, ale wystarczy odpowiedź słowna )
Altaria jest offline   Odpowiedź z Cytatem