View Single Post
stare 31.05.2009, 16:21   #112
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
Każdy ma prawo do własnego zdania, jedni wolą robić ogrody i cieszą się z nowych możliwości, inni zaś meblować domy i mają prawo być rozczarowani. To jest kwestia wyboru i nie należy przy tym nikogo obrażać. Po za tym pamiętaj o tym, że każdy z nas ma inny gust i kompletnie może nie podobać mu się to co stworzyło EA ( w sensie meble, ubrania itd. ). Trochę szacunku dla wypowiedzi innych, bo nazywając "półgłówkiem" kogoś, kto w dobrym temacie wypowiada swoje zdanie jest obraźliwe i w ten sposób dajesz przykład o swojej osobie. To również tyle, przynajmniej na chwile teraźniejszą.
Nie świadczy o mojej o sobie tu nic, nie znasz mnie więc nawet nie ośmielaj się poruszać tego tematu Szanuję zdanie innych, jeśli to jest sprawiedliwa krytyka. Nie dobrze natomiast mi się robi na temat niektórych wypowiedzi, sama poczytaj sobie. Jakieś dzieci włączyły raz grę i uznały, że skoro nie poznały niektórych elementów gry to ich nie ma a potem wypisują bzdury i kłamstwa oczerniając coś czego nie poznali nawet. Albo porównywanie TS3 do TS2 z dodatkami o czym już psiałem parę razy jest po prostu śmieszne... To już nie jest kwestia gustu
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem