View Single Post
stare 01.06.2009, 19:42   #180
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pierwsze Spojrzenie

A ja już po ponad tygodniu gry. Cały czas gram swoimi dwiema rodzinami. Postanowiłem zobaczyć, co słychać u innych i powchodziłem, żeby zobaczyć co się stało przez ten czas... a stało się DUŻO
Często na mieście spotykałem uroczą Bessie Clavell. Ostatnio jej nie widziałem. Okazuje się, że zmarła ze starości... (a propo, nie ma w jej domu urny czy nagrobka. Czy ja nie mogę go znaleźć, czy to tak jest już, że po śmierci poza naszą kontrolą nic nie zostaje?)
Jak się okazuje w rodzinie Lada też tragedia. W jakiś sposób zmarł Przemysław, brat Liliany. I nie wiem jak, nie ma nagrobka więc nie mogę zobaczyć przyczyny, a on był nastolatkiem jeszcze, czyli musiał zginąć tragicznie. Prawdopodbnie ogień bo mają kominek albo utopił się bo mają basen.
Ćwirowie są już starzy, Morti jest nastolatkiem, to samo Kawalerowie - rodzice starzy, Bella nastolatka, a jej brat dorósł.
Ursine już nie jest w ciąży. Ma córkę w wieku szkolnym.
U rodziny Sekamoto na początku nie było żadnych dzieci jak dobrze pamiętam. teraz jest dwoje w wieku szkolnym
To tak, żeby pokazać, jak zaskakujące może być simowe miasteczko, jak zmienia się otoczenie Ktoś może powie, że się podniecam nie wiadomo czym, ale jak dla mnie odlot!
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem