View Single Post
stare 01.06.2009, 19:57   #126
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

[QUOTE=Björk;1035167
Podobnie jak Irbis nie korzystam z dodatków stworzonych przez użytkowników, bo według mnie są w większości bardzo kiepskiej jakości, zresztą Maxis się postarał i do 2 zrobił całkiem dużo fajnych mebli i ozdób (brak jednak firanek
W 3 podobają mi się wertikale, ale z kolei jest to dla mnie za mało. Co z tego, że można edytować tekstury mebli, jak ma się do wyboru raptem 3 fasony szafek kuchennych?
W 3 tego nie ma. No i plusem jest to, że można zaprojektować po 3 ubrania każdego rodzaju. Ale zdecydowanie za mało fryzur i fasonów ubrań.

No i brak mi możliwości pływania w jeziorach i morzu.[/QUOTE]

Jak to 3 fasony mebli kuchennych? Jak dobrze pamiętam jest 5 rodzajów kompletów mebli kuchennych (każdy komplet to zwykła szafka, szafka "barowa" i szafka wisząca) a dla każdego mebla można oddzielnie zaprojektować tekstury (kilkanaście kategorii tekstu, a ich samych są setki). Z ubraniami też nie bardzo Cię rozumiem. Każdy ciuszek można tak samo edytować jak meble dobierając różne tekstury kreatorem stylu. Niektóre ciuchy składają się z kilku warstw np. tułów, rękawy, kołnierz i dodatkowe jakieś elementy i każdą z tych warstw można zaprojektować oddzielnie Dodatkowo dobieramy buty, dodatki, skarpety, rajstopy itp.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem