View Single Post
stare 02.06.2009, 10:24   #7
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Z tego co widzę, to bigkar strasznie kręci noskiem A dla wszystkich tych co narzekają na parcele publiczne. Te co są, do których nie da się wejść to są MIEJSCA PRACY. Nie są to normalne parcele publiczne, jak pamiętacie od początku simów nie można było śledzić ich w pracy, tak też jest teraz. A to, że można tam kupować, jeść czy coś to jest po prostu dodatkowe, żeby te parcele służyły czemuś więcej. Tak jak w TS2 mamy kilka zaledwie parcel do których można wejść. A ktoś napisał, że bardzo mu brakuje tych parcel normalnych. Chcę zaznaczyć, że takie pojawiły się dopiero w NŻ, tak więc trzeba czekać...
A mi się podobają te budynki będące "miejscami pracy"
Może i nie można sima śledzić w trakcie roboty, ale budyneczki są wykonane porządnie i jednak jakaś nowość, bo wreszcie wiadomo, gdzie sim pracuje
Poza tym mam kilku simów, którymi gram i fajne jest to, że jednak czasami można poobserwować ich pracę, np. policjant grzebie w śmietnikach i przepytuje, by zdobyć awans, a gwiazda muzyki musi dawać koncerty by poprawić swoją ocenę w pracy.
Chociaż przyznaję trochę racji bigkar, że zbyt łatwo różne rzeczy można osiągnąć.
Już mam chyba trzy kariery zaliczone na maxa.