View Single Post
stare 02.06.2009, 19:13   #10
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: `WooHoo` by Jin

Aj, Jin. Odwaliłeś kaszankę. Jedyne co mi się podoba to "Łoże Królewskie xD' ", ale i do niego mam zastrzeżenia..

Ale po kolei:

1. Bryła.
Masakra. Jak się nie ma pomysłu to trzeba wejść chociażby na magiczną stronę http://images.google.pl/ i wpisuje się hasła 'bryła', 'modern', 'dom', 'cokolwiek', etc. etc .

Obecna wygląda jak.. nie ważne. W każdym razie stać Cię było na więcej. Dużo więcej. Chyba..

2. Wnętrza.

Łazienka - kolory moim zdaniem źle połączone. Ten zielony chyba nie pasuje do łazienki. Co do drugiego koloru (chyba czerwony - nie widzę dokładnie) - Może byłby fajny, gdyby inna podłoga, ściana i w ogóle aranżacja.. Piękne szklane drzwi. Jak mniemam zaraz obok wejścia do domu jest łazienka. Szanowni Goście mają więc obraz tejże łazienki "na pierwszy rzut oka". (czyt: prywatność należy się i simom.. Tym bardziej w łazience.) Pogubiłeś się z 'zagracaniem'? - Co tam robią bombki na choinkę (tym bardziej o tej porze roku?

Sypialnia - Dlaczego szafki wchodzą w łóżko (bez skojarzeń)? Po co tam szczotka do włosów bardziej przypominająca szczotkę do czesania psa (ta na szafce)? Te trzy biały półki - zbędne, niepotrzebne, nieładne, ... . Pędzli już w ogóle nie rozumiem.. Simy sobie malują po ścianach w czasie nocnych depresji/ataków/czegokolwiek ?

Kuchnia - wydaje się za sterylna. Ten biały odcień kafli niczym z porodówki... No i ten chleb/owoce na podłodze.. Przesadziłeś. Mimo, że to atrapy jest to brak szacunku dla żywności. Brak zlewu? Byłbym w stanie to zrozumieć ("simy myją naczynia w łazience"), ale i tam nie ma umywalki! A schylanie się do wanny, by myć naczynia nie jest ani wygodne, ani praktyczne, ani dobre dla zdrowia, i tak dalej...

Salon - przeraża mnie brak kanapy w takim miejscu - TV jest tylko tutaj i nie ma gdzie się położyć.. Strasznie wąskie pomieszczenie jak na salon :-/

3. Podsumowanie.
Stać Cię na więcej. Tak mi się zdaje. Ale poćwicz budowanie brył i kurka nie rozwalaj przedmiotów gdzie popadnie ! Moja ocena absolutnie nie miała zamiaru Cię obrazić - chciałem wytknąć moim zdaniem błędy i zmotywować Cię do budowania następnych domków.

Do zobaczenia w The Sims 3 (a i dziękuję za dedykację. )
Woltuwa.
Woltuwa jest offline