View Single Post
stare 05.06.2009, 12:06   #83
Upadła Dusza
Guest

Domyślnie Odp: Wasze recenzje

Na pierwszy rzut oka, spodobała mi się grafika, nie jest taka zła. Na moim sprzęcie, na max ustawieniach wszystko chodzi bardzo ładnie i płynnie, nic nie przycina (jak narazie ). Gra bardzo szybko się wczytuje (nawet szybciej niż dwójka), jak i zapisuje. Interfejs jest prosty i przejrzysty, szybko można się do niego przyzwyczaić.
Jeśli chodzi o prędkości, na 3 poziomie czas leci tak jak w dwójce na 3, no może sekunde dłużej ale ja tego nieodczuwam, jak dla mnie to prędkości nic się nie zmieniły. Bardzo fajne jest 4 tępo, podoba mi się, że gdy każe coś simowi zrobić i włącze ten czas, to po zrobieniu danej czynności czas wraca do tej co był poprzednio.
Tryb tworzenia rodziny jest fajny, podoba mi się to że moge zrobić odrosty, pasemka itp. Jednak nie bardzo spodobało mi się robienie makijażu. W dwójce bardziej mi to pasowało, bo odrazu mogłam sobie wybrać jakiś cień do powiek lub szminke. A tu, zanim znalazłam odpowiedni kolor szminki minęło troche czasu. Ale w pewnym sensie jest lepiej bo więcej możliwości.
Są różne fajne meble (wcale nie jest ich aż tak mało), większość bardziej mi się podoba niż te dwójkowe. Szkoda tylko że nie ma szaf, tylko komody i to kilka.
Fajnie że można iść na cmentarz, zwiedzić muzoleum, badać katakumby gdzie może wiele się zdarzyć. Moja simka badając katakumby znalazła sałate, spotkała zombie itp.
W mieście jest wiele ładnych i ciekawych miejsc, a wielu jeszcze nie widziałam.
Gra jest ciekawa, jest inna niż dwójka, dlatego mi się podoba. Mam jeszcze wiele rzeczy do odkrycia, dzięki czemu gra się szybko nie znudzi.
Uważam że warto było zakupić tą gre
  Odpowiedź z Cytatem