View Single Post
stare 09.06.2009, 16:41   #37
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jaki dodatek byście chcieli?

A ja uważam, że na pewno się jakieś powtórzą, ale chyba nikt nie wyobraża sobie simów bez zwierzaków i miasta? Po prostu powtórzyć się muszą niektóre, ale jednak jestem za tym, aby jak najwięcej starych dodatków łączyć w jeden dla TS3 przez co uniknęliby więcej powtórzeń i byłoby "miejsce" na nowe dodatki. Np. z TS2 NŻ, WB i OŻ są ze sobą bardzo powiązane - miasto, osiedla, interesy czyli takie miejskie klimaty. Tak samo można byłoby połączyć zwierzaki z porami roku, albo wakacje z porami roku. Zwierzaki jak najbardziej powinny już zostać rozbudowane - cała farma, a nie tylko pieski i koteczki, czas najwyższy! Osobiście się rozczaruję, jeżeli znowu dadzą nam tylko te dwa zwierzaki. Bo dla mnie chomik z TS2 to żadne zwierzątko tylko jakiś badziew. Jednak najbardziej nie lubię dodatku na studia z TS2 i Gwiazdy z TS1. NS było nudne, całe to studiowanie było męczące i mało interesujące, więc jak dla mnie studia mogłyby się nawet odbywać na zasadzie zwykłego chodzenia do szkoły lub coś w tym stylu. A poza tym twórcy chyba przeszli sami siebie w tej części w urządzaniu budynków i budowie - te kampusy były straszne A gwiazdy to już w ogóle. To była tylko namiastka gwiazdorstwa więc jeśli tak ma wyglądać gwiazdorstwo w simsach to ja dziękuję
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem