Temat: Błędy EA ;)
View Single Post
stare 09.06.2009, 18:27   #10
bigkar
Guest

Domyślnie Odp: Błędy EA ;)

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
to ja jeszcze coś napisze,może to nie są błędy,ale denerwują ;/

-sprzęty się psują co chwila..niezależnie od tego jak są drogie
-simy mają czasami skrętopysk,który wygląda okropnie
-nie wiem czy tylko moje simy codziennie się krztuszą tym co jedzą?przecież to nielogiczne,ja się krztuszę jedzeniem bardzo rzadko
-kiedy jakiś sim topi się na publicznym basenie,nie można mu pomóc co też jest bezsensowne
-również złodzieja nie da się jakoś powstrzymać,powinno się go dać chociaż okrzyczeć,pobić...no wiecie
-wrzaski,machanie rękami i tupanie nogami podczas pożaru.kto normalny stoi tuż przy ogniu i się drze?raczej ucieka z domu!
-kiedy przed domem sima nazbiera się piękna kupka starych gazet,to on zamiast wziąć wszystkie razem i wyrzucić,to będzie chodzić i ładnie po jednej gazetce do kosza zanosić.idiotyczne.
-acha,nie wiem też co ma oznaczać tajemnicze wymachiwanie ręką nad patelnią,gdy sim coś smaży.macha tak jak opętany,po czym wzdycha z wielką złością.o co chodzi?
Bo widzisz, pewnie te simy sa na podobienstwo panów z Maxisa, podobnie jak te nie wiadomo co z ich gry Spore. Tak więc należy się domyślać, że twórcy krztuszą się co drugi kęs, dostają często "pyskoskrętu", tupią (a może stepują) gdy płonie ich dobytek, czasem pewnie machają też ręką nad patelnią (taka kuchnia ?). I dlatego pewnie nazwali tę grę "symulacją". Pewnie toto symuluje ich życie... Bo cóż by innego ?
Ja tam proponuję uznać TS3 mega bublem roku 2009, najbardziej oczekiwanym dodatkiem do TS2
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem