View Single Post
stare 09.06.2009, 18:57   #591
Becia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Ja proponowałabym zmienić wygląd forum, rozumiem, że logo i skórka, to wasz zabytek, ale nie rozumiem jednego - Sami założyliście temat, abyśmy dawali nasze propozycje zmian, ale wy nic nie zmieniacie, szczerze mówiąc macie to w czterech literach. Rozumiem inni gadają żeby zostawić wygląd forum, inni gadają co innego. Proponuję założyć ankietę, dotyczącą zmiany wyglądu forum, zobaczylibyśmy ile osób jest za zmianą forum, a ile przeciw. Bo to zaczyna się robić nudne.. x_X Prócz zmiany wyglądu, proponuję zamknąć forum na parę, paręnaście dni i posprzątać, oraz pousuwać zbędne tematy. Wiem, wiem, zaraz będziecie gadać, że nie da rady tego "ogarnąć", bo tego jest zbyt dużo.. itp., itd., no ale jak uważacie że nie dacie rady, to pozatrudniajcie kilku(nastu) moderatorów, którzy pomogli wam, w tym porządkowaniu. Powinniście również założyć ogólny SB, wiem, wiem zaraz będziecie gadać, że mamy SB w naszych profilach, i od czego jest Chat oraz, że jest założony jeden temat w OFF-TOPIC'u w którym gada się, że tak się wyrażę, o dupie maryny o_o..

PS. Wiem, że zaraz, wszyscy na mnie naskoczą ;].
Becia jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.