View Single Post
stare 10.06.2009, 10:00   #682
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał cocos Zobacz post
Mam pytanie, jak zmienić styl np. całej podłogi lub tapety w pomieszczeniu ? mogę jedynie bawić się w zmiany z jednym kwadracikiem to dość męczące
A nie lepiej najpierw pobawić się w grze, posprawdzać wszystkie dostępne opcje, a dopiero w ostateczności zadawać pytania na forum?
Jeśli już zmienisz jeden kwadracik, to użyj zakraplacza i połóż takie kwadraciki na całej podłodze. Możesz też od razu stosować zmiany koloru na całej podłodze, zaznaczając opcję "zmień wszystkie podobne płytki", która jest pod opcją "zmień jedną płytkę" i które to opcje są bardzo widoczne w panelu trybu budowania.

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Brzós - to zdjęcie ze skałami robiłem przy starej nieczynnej kopalni, ona jest gdzieś niedaleko domu Ćwirów. Szkoda tylko, że nie można z nią wejść w żadne interakcje Ale jest tam dużo skał. Fakt to miejsce przypomina trochę wejście do GD z Gothica
Znalazłam to miejsce To jest w Riverview i w środku widać święcące oczy jakiejś zapewne żarłocznej bestii