View Single Post
stare 11.06.2009, 08:10   #722
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
To na pewno nie to. Zauważyłem, że rodzinki znikają następująco. Jak stworzysz nową rodzinę i ją wprowadzisz to znika ta, którą grało się ostatnio. Jeśli jednak wprowadzisz kilka nowych rodzin po kolei i grasz którąś z nich to znika jedna z tych nowych rodzin. I ostatnia opcja - jeżeli stworzyłeś nową rodzinę, wprowadziłeś ją, ale grasz inną to ta wprowadzona zniknie. Nie wyssałem tego z palca, napisałem to na podstawie własnych obserwacji i wielu już doświadczeń z tą nędzną sytuacją. To jest jakiś błąd gry i tyle. Jednak zacząłem grać od nowa na nowej "planszy" i teraz tego problemu nie ma, przynajmniej na razie.
Do Riverview wprowadziłam rodzinę jednoosobową, grałam nią krótko. Następnie wprowadziłam rodziną pięcioosobową przeniesioną z Sunset Valley. I zniknęła rodzina Biedak, którą w ogóle nie grałam.
Jest więc jeszcze jedna opcja
Jeśli jest to błąd gry, to mam nadzieję, że szybko wyjdzie łatka, która go naprawi.
Bo tej chwili najlepszym rozwiązaniem jest grać cały czas jedną rodziną i wcale mi się takie rozwiązanie nie podoba.

Cytat:
Napisał Sulczi Zobacz post
A czytasz w rodzinie, którą grasz, gazetę? Bo może jednak tak się złożyło, że no akurat te rodziny się wyprowadziły.
A jeśli nie, to rzeczywiście może byc błąd gry. Chociaż u mnie się tak nie dzieje. Jeżeli jakas rodzina znika, to zawsze czytam w gazecie następnego dnia o jej przeprowadzce.
Przeprowadzka a zniknięcie to dwa różne zjawiska. Normalnie moje simy też się przeprowadzają, ale wtedy mogę odnaleźć ich w mieście i odwiedzić w mieszkaniu.