Temat: Why me?
View Single Post
stare 11.06.2009, 16:56   #1
niepokorna

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 'Why me?'

och, dopiero teraz dorwałąm się do komputera! <mój ofc zepsuty ;]>
przede wszytkim - zdjęcia. Cudowne, mistrzowskie, dopracowane. Jesteś profesjonalistką.
co do odcinka - Achhh... Emma i Ian nie byliby dobrą parą, mam uraz do facetów-blondynek, wybacz ;D
co do odcinka :
Cytat:
I jeszcze ja <jak zwykle spóźniona>. Powiem tak: kończy mi się wena w opiewaniu Twoich zdolności opisowych, ale powiem może tym razem coś innego. Otóż zauważyłam bardzo ciekawe, odrywające się chwilowo od toku wydarzeń przemyślenia bohaterki, a także bardzo profesjonalne porównania. O moim ulubionym humorze i nawiasach już nie wspomnę. Wątek ich wspólnej przeszłości: hmmm ciekawie się to przedstawia, śmiem nawet snuć domysły, że nasza Emma w dużej mierze przyczyniła się do powstania wyrachowanego względem kobiet Iana. Może kiedyś był w niej zakochany (wszystko na to wskazuje) a ona zraniła go, brutalnie zrywając ich przyjaźń <snuje domysły>.
W każdym razie ja się do klubu Iana nie dołączam. Taki wyrachowany, wyniosły i wielbiony przez wszystkie przedstawicielki płci żeńskiej typ w ogóle mnie nie pociąga.
po prostu dopisuję się ;***
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.