View Single Post
stare 12.06.2009, 18:59   #4
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Rodzina zniknela

Problem znikających rodzin nie jest mi obcy, znikały mi rodziny na różne sposoby, ale taki sposób zniknięcia rodziny jeszcze mi się nie przydarzył. Znając moje szczęście doświadczę tego niebawem
Co do tematu, theground ma absolutną rację, grę trzeba zapisywać. Ja poza tym od czasu do czasu kopiuję foder Electronic Arts w bezpieczne miejsce na komputerze. Dodatkowo zapisuję kopię rodziny w bibliotece, zawsze gdy zmieniam aktywną rodzinę. Wówczas, w przypadku zniknięcia będę mogła grać rodziną od momentu, w którym przestałam w niej grać.
Polecam powyższe sposoby, na wypadek zniknięcia rodziny

theground poszłam w Twoje ślady i gram na nowej planszy. Jak do tej pory nikt nie zniknął, a wprowadziłam od razu trzy nowe rodziny i grałam nimi na zmianę. Co prawda nie sprawdzałam, czy nie zniknęła któraś z maxisowych rodzin, przecież ostatnio zniknęła właśnie rodzina maxisa.
Cóż ... nie pozostaje nic innego jak czekać na łatkę, która naprawi ten problem.