View Single Post
stare 12.06.2009, 20:12   #469
Mere
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Od mojego ostatniego postu dużo się zmieniło
Polubiałem resztę rodzinek maxisa.

Ale do rzeczy:

Miłowo:

Ćwir: Kasandra ożeniła się z Donem. Mortimer ożenił się z Diną, ale później się z nią rozwiódł bo przyłapał ją jak się całuje z simką. Aleks jest nastolatkiem.

Marzyciel: Darek ożenił się z moją simką. Szczepan się wyprowadził i zamieszkał z Lilianą.

Biedak: Balbina urodziła trzeciego syna Sławomira (imię po ojcu). Znalazła nowego męża (mój sim) i mieszkają u niego. Narazie nie chce im robić dzieci bo by za dużo problemów było z nim i ze Sławkiem.

Przyjemniak: Daniel rozwiódł się z Marysią i ożenił z Kasią. Mają syna Maćka. Liliana i Andżelika wyprowadziły się do swoich chłopaków (teraz już mężów )

Próchno: Honoriusz wysiadł psychicznie bo Karolina nie chciała z nim flirtować, ale już jest lepiej. Marysia mieszka z nimi.

Hak: Esmeralda jest w ciąży...

Kaliente: Dina oż. się z Mortim, ale go zdradziła z moją simką, która nazywa się... Bella Ćwir! Adoptowały syna Stefana (dziecko), który z twarzy jest brzydki. Nina wyprowadziła się do mojego sima i mieszkają w Dziwnowie, ale planuje ich powrót do Miłowa.

Dziwnowo: Ogólnie rzecz biorąc przeprowadziłem wszystkich z Dziwnowa do Miłowa

Kowal: Jasiek jest dorosły i mieszka z Ofelią. Mają bliźniaki: Cypriana i Kryspina (małe dzieci), ale są strasznie brzydcy :/

Kowal 2: Janka za 1 dzień będzie nastolatką. Nic więcej.

Dziwak: Paskal urodził dziewczynkę Azmirę (wiem, głupie imię, ale chciałem żeby było takie kosmiczne )

Kamasz: nothing... (nic...)

Papużka: Nerwus się od nich wyprowadził i mieszka z Krystyną Jedynak (tą z brąz włosami). Nic więcej

Jedynak: Krystyna mieszka z Nerwusem...

Widmo/Zmrok: Ofelia się wyprowadziła (resztę znacie). Oliwką w ogóle nie gram.

Werona:

Jutrzenka: Na samym początku gry nimi jest komunikat o pierwszym pocałunku Puka i Hermii. Hermii na przyjęciu nie było, ale gdy dałem na Romea była opcja "Pierwszy pocałunek" dla jaj dałem i... no wiecie Najfajniejsze w tym to, że wcześniej się nie znali. Julia znienawidziła Romea i wyprowadziła się do Miłowa. Oberon oświadczył (czy tam pobrał się...) z Tytanią.

I mam jeszcze pytanie. Dlaczego jak Nerwus bierze prysznic to rozlewa się z niego (prysznica ) woda, a jak Krysia to nie? Czy Nerwus jednak jest żywym nieszczęściem?
  Odpowiedź z Cytatem