Mam pytanie (nie przeszukiwałem tego tematu - stalowych nerwów nie posiadam) otóż: mam simkę Elizabeth, która ma już 10 punkt umiejętności Ogrodnictwo i napisano, że mogę wyhodować Omniroślinę. Na początku pojechałem do tego Instytutu Nauki, bo tam jest omniroślina pisało, że można ją zebrać, ale w opcjach tego nie było można było sprawdzić dietę, która była pusta i obejrzeć roślinę. Przed chwilą pojechałem znowu Ellą i nie było opcji zbierz tylko nakarm, więc z postępem

nakarmiłem ją początkowo sałatą, następnie tuńczykiem i zaraz po tym ziemniakiem teraz moje pytanie:
1. Czy nie przesadziłem z dokarmianiem? A jeżeli tak to co może się stać.
2. Jak później zebrać omniroślinę, by mieć ją w ogródku?
3. Wiem o istnieniu Kwiatu Życia znajdującego się bodajże w Mauzoleum, lecz nie mogę na niego trafić, ten kwiat i Omniroślina dawałyby mi następny krok do spełnienia celu zasadzić rośliny z każdego rodzaju na razie mam 63% wszystkich, no więc Kwiat Życia i omniroślina dadzą mi 37%? A jeżeli nie to jakie jeszcze inne rośliny istnieją oprócz zasadzonych przeze mnie: (wymienię jakie mam w ogrodzie) Ziemniak, Sałata, Arbuz, Jabłoń, Pomidor, Pnącze Winne, Cebula, Czosnek, Papryka, Krzak Kwiatów Śmierci, Krzak Płonących owoców, Limonkowe drzewo, (będę miał chyba ten Krzak Kwiatów Życia i jeżeli pomożecie to omniroślinę)?