Cytat:
Napisał UsBuzzer
Jeśli to nie charyzma, to spróbuj dla swojego sima dać cechę "Romantyczny" (kod TestingCheatsEnabled true, klikasz z shiftem na sima i wybierasz "Zmień cechy").
|
Zawieranie związków nie zależy od żadnej charyzmy czy którejś z cech. Każdy sim może się ożenić, lub zawrzeć związek, nie trzeba mieć nic z tych rzeczy. Po prostu jeśli masz już nawet kontakty maximum i wyznało się zauroczenie simowi to może nie być tej opcji "zaproponuj małżeństwo" (zaręczyny), dopóki trochę się nie poprzytulamy i nie poobmacujemy z partnerem

Dopiero po paru miłosnych pieszczotach pojawi się opcja zaręczyn. Raz to trwa dłużej innym razem jest to prawie od razu. A jeżeli nadal po wysiłkach nie ma nadal takiej opcji, to to jest już jakiś bug i nic nie poradzicie, chociaż ja nie mam z tym problemu i nigdy nie miałem, zawsze mam opcję "wyznaj zauroczenie" i "zaproponuj małżeństwo". I jeszcze raz powtarzam - to nie zależy od żadnych cech czy od umiejętności, od cech może zależeć tylko tyle, że ta opcja szybciej się pojawi, ale nic poza tym...
UPS! PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM !!!