Cytat:
Napisał Ellie
tak zrobilam, caly wieczor sie kochali i nic
+ oboje to flirciarze
wiec co, mam jeszcze raz zrobic romantyczny wieczorek? -_-
|
A upewniłaś się, że sim, którego podrywasz jest wolny, że nie ma partnera? Szczególnie jeśli to jest miastowy... ale jeśli to sim stworzony przez Ciebie, to też już może mieć partnera, u mnie tak było i wtedy nie było opcji, żeby zawrzeć związek. A jeśli i to nie, no to bug i koniec tematu, nic na to nie poradzimy, możemy tylko czekać na patche.
'Mu - ambrozji nie zdobędziesz, musisz mieć 10 poziom gotowania, nauczyć się przepisu za 13000 (

), zdobyć dwa trudne do zdobycia składniki - owoc życia i jak się nie mylę rybę zombie (gdzieś czytałem, że można ją złapać na kwiat śmierci, ale nie potwierdzam, bo nie sprawdzałem.) Czyli zrobienie ambrozji jest dość skomplikowane, bo do złowienia ryby też potrzeba umiejętności łowienia, do zdobycia owocu życia trzeba jak mniemam (też nie wiem jeszcze dokładnie) znaleźć nasionko i wyhodować roślinę, czyli pewnie trzeba mieć wysoki poziom ogrodnictwa. Czyli niezły mix

Sam jeszcze nie przyrządziłem ambrozji, przepis już znam, ale składników brak
gosiaczee - przy tworzeniu sima, bądź edycji go w lustrze przy wybieraniu fryzur jest tam na dole po lewej stronie taki znaczek palety. Klikasz go i masz kreator stylu - włosy podzielone są na 4 części - odrosty, podstawa, pasemka i końcówki. Po prostu klikasz daną część i manewrujesz dowolnie kolorami. Możesz wybrać dowolny kolor włosów - masz ogromną paletę kolorów gotowych, dodatkowo masz takie koło kolorów (

) jak w photoshopie i możesz robić dowolny kolor włosów jaki Ci się podoba, rozjaśniać je i ściemniać.