View Single Post
stare 15.06.2009, 20:40   #1
karasss

Reputacja: 10
Domyślnie Moje sprawozdanie z pierwszych chwil gry

O lol ! Duże LOL!
Jakie to jest dziwne, mam trójkę od soboty, a gram od wczoraj. Nie odczuwacie że 3. jest zrobiona żeby tylko zrobić, bo i tak wiedzieli że się sprzeda jak tak do tej pory seria gier The Sims się sprzedawała. To jest takie głupie, zapowiadali "No... będzie można chodzić po mieście, odkryj inny świat odwieź sąsiadów" W d**e! a nie odwiedź sąsiadów niektórych to się nawet nie da wejść. Jaki duży minus czemu nie widać animacji wsiadania na/ do pojazdu?, czemu pojazdy się tylko przenikają?, no i największy co mi z tego że miasto jest otwarte, a budynku w środku nie widać. To ale przyjemność z tego "otwartego" miasta. Jeszcze lepiej jak na jednym zapisie 2. osoby mogły grać, bo chcę grać z bratem żebyśmy byli sąsiadami to nie możemy dla mnie jest to minus. Wiem że nie chcieli robić tak jak we 2. że się jeszcze rodzina wczytuje... no ale mogłoby być tak... Wrrrr...!!! I ta prędkość gry robię na 3. to tak wolno idzie 5 minut muszę czekać żeby sim się wyspał... trochę to wkurzające, może chcieli zrobić bardziej realistycznie. No ale nudno tak czekać. Jeszce tak głupio że te umiejętności (gotowanie, sport itp.) to powinno być tak jak w 2. że widać puste te paski, bo tak głupio że nie widzę...
Według mnie plusy i minusy.

PLUSY:
+ Nawet lepszy tryb robienia postaci,
+ To otwarte miasto(ale tylko w małym %),
+ Więcej ogólnie opcji,
+ Szybsze wczytywanie

MINUSY:
- Te super robienie sima to porażka, bo tylko można sobie kolor ubrań zmieniać.
- Wolne tempo gry.
- Jak chcę gdzieś jechać to ta ch**owa taksówka musi zawsze przyjechać powinno być do wyboru.
- Super otwarte miasto ... ehe... tylko czemu nie widać w środku budynku?!.
- Przenikanie samochodów/ rowerów przez siebie.
- Żeby do sąsiada iść to muszę go znać.
- Słabe opcje rozmowy z innym simem.
- Mało ubrań, włosów itp.
- Co robić na takiej plaży ?!

Ogólnie myślałem że gra będzie lepsza... ale niestety. Oby wyszedł jakiś patch korygujący niektóre minusy.

MOJA OCENA: 6/10
Jak na razie dwójka lepsza.

Nie wiem jak wy uważacie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.