View Single Post
stare 16.06.2009, 12:26   #93
Narcyz
Guest

Domyślnie Odp: Zakazana Miłość

To było pewne, że jak napiszesz, że zamykasz temat to wszyscy wyskoczą z wypowiedzią "nie rób tego!". Ja sama przyznaje, że na tą stronę wchodzę CZĘSTO aby sprawdzić czy nie ma nic nowego ale z mojego lenistwa nie piszę komentarzy bo nie zawsze mam czas i ochotę Pozatym jak są już inne komentarze to po co mam pisać komentarz w którym i tak bym się powtórzyła bo nie wiem co napisać nowego od siebie. Ale Twoje FS jest jak dla mnie bardzo dobre, wchodzę tu nie dlatego że mi się nudzi i nie mam czego czytać ale dlatego gdyż chcę zobaczyć jak Ci idzie pisanie. Szkoda że za niedługo kończysz pisać bo pewnie nie będzie mi sie chcialo szukać nowego ciekawego Fs.
Pamiętam jak kiedyś czytałam wszystkie FS Liv Nigdy nie komentowałam czytałam zawsze wszytskie komentarze ale potem miałam problemy z komputerem przestałam wchodzić i nie chciało mi się szukać gdzie skończyłam czytać ;]

Z tego co pamiętam to pisałam tu już jeden komentarz ale jak Ci tak bardzo zależy na tych komentarzach to ja też mogę je pisać lecz nie zdziw się jak będą drętwe

Moja własna ocena całego Fs to oczywiście 10/10 bo to jedyne jakie mi przypadło do gustu, chociaż wiem że na początku miałaś wielkie problemy z pisaniem

Pozdrawiam ;*
  Odpowiedź z Cytatem