View Single Post
stare 19.06.2009, 13:43   #217
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał MazuR Zobacz post
Czy nie uważacie, że gra Sims 3 jest za prosta? Wiem, że gra jest przeznaczona dla ludzi od 12 lat. Jednak w ciągu 6-7 godzin gry zdobyłem najwyższy stopień w pracy będąc legendą sportu, zarabiając ponad 600 S na godzinę, będąc współwłaścicielem klubu, mając najlepszy samochód i całkiem ładny dom. (do tego żona nimfomanka i mały dzieciak na świecie [o innych paniach na jedną noc już nie wspominając) Czy to nie troszke za szybko? Jakoś wydaje mi się, że wolniej powinno się osiągać sukcesy. Uważam to za sporą wadę...
No wiesz, różne kariery różnie się zdobywa, spróbuj pograć lekarzem, zobaczysz. Trzeba logikę mięć, a jak masz jej już dużo to potem strasznie wolno idzie. O ile się orientuję to umiejętności sportowe tak samo jak ogrodnictwo lecą dużo szybciej A trzeba zauważyć, że jeszcze dużo przed tobą kariera i mały dzieciak to nie wszystko - możesz przecież rozbudować dom, wychować tego dzieciaka najpierw (może większą rodzinę), oprócz tego są jeszcze misje, wydarzenia w mieście takie jak turnieje szachowe czy zawody w grillowaniu, w których można się wykazywać, możesz sprawdzić się w kolekcjonowaniu lub w ogrodnictwie, albo w wędkarstwie, a co najważniejsze, masz teraz czas na rozwijanie przyjaźni sima i spełnienie jego pragnienia życiowego Więc jak widzisz, jest jeszcze trochę tego
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem