View Single Post
stare 20.06.2009, 20:12   #43
Ellie
Guest

Domyślnie Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

Cytat:

-Możliwość RATOWANIA innych simów.Poszłam sobie moją simką na basen,i pewna simka utopiła się.Byłam pewna,że będę mogła ją jakoś uratować (opcja typu "Ratuj" albo "Pomóż"),ale nieeee,po co!Po paru minutach wszyscy stali nad basenem i kręcili głowami.
no wlasnie... albo chociaz zeby mozna bylo jakos wezwac pomoc przez teleon czy cos : o
Cytat:
-WIĘCEJ FRYZUR I MEBLI!Grałam już siedmioma rodzinkami,i każda koniec końców miała to samo łóżko,kuchenkę,prysznic,i telewizor.Tak samo fryzury - zrobić ładną,modną simkę jest baaardzo trudno (nie wspominając już o simie)
-MODNIEJSZE UBRANIA!Opcja Twórz Styl nie zdziała cudów,gdy fason jest okropny.W rezultacie wszystkie moje simy są ubrane w to samo,a simy z miasta ubierają się jak bezguścia.
dokladnie! u mnie wszystkie simki maja te same spodnie (jedyne mozliwe rurki), a faceci ta sama fryzure :>

Cytat:
-MNIEJ MONOTONII!W dwójce trzeba się było trochę postarać i "grać",żeby zdobyć platynową aspirację.
dokladnie, moi simowie codziennie dostaja po awansie (ewentualnie co 2 dni, nie rzadziej =/)
  Odpowiedź z Cytatem